طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn

در این مطلب قرار هست با طرز تهیه مرغ سوخاری با روشی جدید آشنا شوید. دستور پخت سوخاری کیلویی لند بعنوان بزرگترین برند تخصصی در زمینه سوخاری را برای مرغ سرخ شده که کاملا ترد و آبدار است دنبال کنید.

سوخاری ها خوشمزه‌ترین راه‌ها برای جلب رضایت همه در میز شام است. هر لقمه ترد سوخاری ارزش وقت گذاشتن برای درست سرخ کردن مرغ را دارد. وقتی طرز تهیه این غذای کلاسیک را فهمیدید، موادی مانند ماکارونی و پنیر خامه ای ، سالاد خیار، گوجه فرنگی یا پوره سیب زمینی کلاسیک را انتخاب کنید تا غذا را کامل کند . هر کدام را که انتخاب کنید، مرغ سوخاری همچنان سر سبد سفره است.

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یک غذای راحت برای بسیاری از مردم در سراسر جهان است. آمریکایی ها از سرخ کردن مرغ خود با روغن لذت می برند در حالی که برخی از ملیت ها مرغ خود را در هوا منظور (سوخاری بدون روغن )سرخ می کنند. انواع مختلفی از چاشنی ها برای اطمینان از بهترین ترد بودن در هر لقمه استفاده می شود. تنوع زیادی از غذای راحتی محبوب وجود دارد. برخی از پاپریکا اسپانیایی برای دادن رنگ مایل به قرمز استفاده می کنند. برخی از چاشنی های  چیلی تای استفاده می کنند در حالی که برخی به سادگی از نمک و فلفل استفاده می کنند. برای فیلیپینی ها، معمول استفاده از نمک، فلفل، پیاز و پودر سیر است. سرخ کردن کم عمق آن نیز معمول است. دستور غذای مرغ سرخ شده مرغ سوخاری کیلویی طرز تهیه این غذای ترد، سرخ شده و بسیار خاص است.

این دستور پخت مرغ سوخاری کیلویی بسیار شبیه طرز تهیه مرغ سوخاری شده توسط آمریکایی ها است. با این حال، چیزی که متوجه خواهید شد روشی است که باید سرخ شود. مرغ سوخاری کیلویی در واقع، اکثر مادران خانگی این غذا را برای ناهار بسته بندی شده بچه هایشان به مدرسه آماده می کنند. بچه ها آن را دوست دارند، به خصوص وقتی سس کچاپ وجود دارد. نکته خوب در بسته بندی آن این است که فوراً بد و مونده نمی شود، بنابراین مطمئن هستید که هر کسی که آن را بخورد، دچار مشکل شکمی نخواهد شد.

چگونه مرغ را سرخ کنیم؟

برای نشان دادن نحوه سرخ کردن گام به گام مرغ، ما از دستور العمل مرغ سوخاری آب دوغ خود استفاده می کنیم. اگر با یک مرغ کامل شروع می‌کنید، آن را به اصلی ترین قسمت‌هایش (کتف، ران و سینه) برش دهید.

مرحله 1: مرغ را با مایع و آب و آرد بپوشانید.

روی یک نایلون پلاستیکی قابل درزگیری که در یک کاسه قرار داده شده، دوغ، نمک درشت و شکر را با هم ترکیب کنید.

سینه مرغ را به صورت ضربدری نصف کنید . تکه های مرغ را به مخلوط دوغ اضافه کنید.

2 تا 4 ساعت بگذارید مرینیت شود .

مخلوط دوغ مرغ را آبکش کرده و دور بریزید.

مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید.

نکته: برای صرفه جویی در زمان، می توانید آب مرغ را در دوغ آغشته نکنید و به مرحله 2 ادامه دهید.

مرحله 2: مرغ را در مخلوط آرد آغشته کنید.

یک کاسه بزرگ آرد، نمک و فلفل سیاه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید.

 ¾ فنجان دوغ را در یک ظرف کم عمق بریزید.

مرغ آبکش شده را با مخلوط آرد بپوشانید.

مرغ را در دوغ آغشته کنید.

دوباره با مخلوط آرد بپوشانید.

مرحله ۳ مرغ را سرخ کنید.

یک اجاق سرخ کن طرح دین ، یا سرخ کن هنی پنی ، ۲۰ لیتر روغن را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

چند تکه مرغ را با دقت به روغن اضافه کنید. (دمای روغن کاهش می یابد؛ آن را در 350 درجه فارنهایت حفظ کنید).

مرغ را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود و دیگر مرغ صورتی نباشد سرخ کنید.

مرغ را روی دستمال کاغذی آبکش کنید.

نکاتی در مورد دستور پخت مرغ سوخاری کیلویی

تنها مشکلی که وقتی این دستور مرغ سوخاری کیلویی را بپزید این است که کاملاً اعتیاد آور است مخصوصاً اگر کمی شور باشد. خوشمزه است نه تنها به دلیل پوست ترد، بلکه به دلیل لطافت گوشت داخل آن. در حالی که آمریکایی‌ها معمولاً این غذا را به همین شکل می‌خورند یا آن را با پوره سیب‌زمینی و سیر یا نان می‌خورند، فیلیپینی‌ها این غذا را با برنج یا با سس کچاپ می‌خورند. تعجب خواهید کرد که مردم چقدر سریع می توانند این غذا را در یک جلسه تمام کنند.

برای اینکه بدانید مرغ سوخاری شده از قبل پخته شده است، یک خلال دندان یا یک چنگال را در ضخیم ترین قسمت مرغ سرخ شده قرار دهید. باید به داخل برود و بدون هیچ اثری به راحتی بیرون بیاید.

مقالات مرتبط

<<دریافت خدمات فیشیال صورت در بهترین کلینیک زیبایی تهران>>

<<دریافت خدمات میکرونیدلینگ در بهترین کلینیک زیبایی تهران>>

<<دریافت خدمات هایفوتراپی در بهترین کلینیک زیبایی تهران>>

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

پر خواننده

اخبار روز
دسته بندی ها